Säljstart för Riksbyggens sista etapp i Västra Munktellstaden

Bild: Zynka Visual

Säljstart för Riksbyggens sista etapp i Västra Munktellstaden

ANNONS

Annons

Riksbyggen startar 2 september försäljningen i Brf Åstråket i Västra Munktellstaden, Eskilstuna. Brf Åstråket är Riksbyggens sista etapp i Västra Munktellstaden.

– Det är väldigt roligt att vi nu kan starta försäljningen i Brf Åstråket som är Riksbyggens andra etapp i Västra Munktellstaden och uppföljare till det mycket uppskattade projektet Brf Lokomotivet. Brf Lokomotivet kom in på 10-i-topplistan bland Sveriges bästa bostadsprojekt, enligt NöjdkundIndex, NKI, berättar Mikael Pettersson Sjölund, marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Bergslagen.

Lägenhetsstorlekarna är mellan 52 och 92 kvadratmeter alla lägenheterna är genomgående med dubbla balkonger eller balkong och uteplats. Byggnaderna kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad Silver.

– Brf Åstråket är också ett projekt som har granskats ur ett livscykelperspektiv med omtanke om människa och miljö. Arkitekturen är anpassad för att husen ska smälta in i den omkringliggande miljön som är Eskilstunas historiska industriarv och med Eskilstunaån på första parkett, säger Catarina Tenor, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen Bostad Bergslagen.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.