Siemens

[separator top=”25″ style=”single”]

OM SIEMENS

[separator top=”25″ style=”single”]

Siemens erbjuder innovativa och högteknologiska lösningar inom områdena infrastruktur, industri, energi, hälso- och sjukvård.

Inom området hållbar teknologi för städer och deras infrastruktur erbjuder Siemens integrerade mobilitetslösningar, teknik för fastigheter och säkerhet, effektiv energiöverföring, smarta elnät samt teknik för låg- och mellanspänning.

Besök Simens pressrum »

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

PROVA HÅLLBART BYGGANDE UTAN KOSTNAD

FULL TILLGÅNG TILL ALLT INNEHÅLL

Nu vill vi erbjuda dig att prova på hela vårt innehåll. Genom Hållbart Byggande får du uteslutande kvalitetsjournalistik och en heltäckande bevakning av bygg- och fastighetssektorn – alltid med ett hållbarhetsperspektiv. Nyheter, aktuella projekt, intervjuer, fördjupningar, analyser, branschtrender, karriär och mycket mer.

2 månader gratis. Avsluta när du vill.