Nya arkitekter och byggnadsingenjörer till Archus

Mari Johansson och Mårten Bäckman. Foto Adam af Ekenstam

Nya arkitekter och byggnadsingenjörer till Archus

ANNONS

Annons

För att möta en ökad efterfrågan från uppdragsgivare expanderar Archus ytterligare och anställer åtta nya arkitekter och byggnadsingenjörer samtidigt som ledarskapet på Stockholmskontoret förstärks.

På Archus Stockholmskontor kommer Mårten Bäckman och Mari Johansson ta över som Ansvarig Arkitektur Stockholm efter Maria Lagergren som valt att lämna sin roll som kontorschef efter sex år för att återgå till att fullt ut verka som uppdragsansvarig arkitekt med fokus på bostäder. Samtidigt stärker bolaget upp men nya medarbetare på samtliga kontor.

Till Stockholm kommer bland annat Alaia Rodriguez Elorriaga, arkitekt och certifierad passivhusexpert och på Uppsalakontoret börjar Karin Winroth, uppdragsansvarig landskapsarkitekt. I Västerås har Anna Gyllenswärd, uppdragsansvarig arkitekt, och Pernilla Gottberg, handläggande byggnadsingenjör, rekryterats. Julia Falås, handläggande arkitekt och inredningsarkitekt, och Adam Ljungberg, byggnadsingenjör, börjar på kontoret i Borlänge.

– Att vi hittat så många kompetenta medarbetare på kort tid visar att vi är en spännande och attraktiv arbetsgivare för arkitekter och ingenjörer. Vi erbjuder en arbetsplats där alla ges möjlighet att vara med och skapa hållbar och innovativ arkitektur samt att vara en del av Archus helhetserbjudande inom samhällsbyggandet, säger Erik Bruhn, vd på Archus Arkitektur.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.