Ny vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

Ny vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen

ANNONS

Annons

Den 1 juni tillträder Anders Mårtensson som vd för Svenska Kyl & Värmepumpföreningen. Han tar över efter Per Jonasson, som varit bolagets vd sedan 2010.

Anders Mårtensson kommer närmast från rollen som vd för VVS Fabrikanternas Råd.

– Jag är mycket glad över att få uppgiften att leda Svenska Kyl & Värmepumpföreningen, säger Anders Mårtensson. Det finns otroligt mycket kompetens i branschen och jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare på SKVP se till att driva branschens utveckling vidare.

Fram till Anders tillträde, kommer Johan Barth att agera tillförordnad VD på föreningen. Johan har lång erfarenhet som styrelseledamot i SKVP:s styrelse, samt har fram till slutet av 2019 arbetat som VD på dåvarande Geotec, Svenska Borrentreprenörers Branschorganisation och VD på Svenskt Geoenergicentrum.

 

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.