Namo Marouf ska ta social hållbarhet till ny nivå på Ramboll

Foto Joakim Ström

Namo Marouf ska ta social hållbarhet till ny nivå på Ramboll

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Namo Marouf, civilingenjör inom hållbar stadsplanering och design med social hållbarhet som specialitet, har rekryterats av Ramboll för att vara med och ytterligare flytta fram företagets positioner inom social hållbarhet.

Hon har erfarenhet från både fastighetsbranschen och trafikplanering och har tidigare jobbat på House of Sparks och Stockholm Stad. Utöver Namos karriär som stadsplanerare är hon även rap-artist, föreläsare och driver podden Lilla Namos stad. Stadsutveckling och uppdragsledning kommer att vara Namos uppgifter samt att jobba med att utveckla Rambolls arbetssätt och tjänster inom social hållbarhet.

– Eftersom vi planerar för alla måste vi inkludera och involvera människor med olika bakgrund. Först då får de nycklar till staden. Många företag uttalar inte att de jobbar med social hållbarhet och här är Ramboll en förebild. Vi måste prata om social hållbarhet tills det blir en norm i alla projekt och genomsyrar allt, kvotera in det i branschens medvetande, menar Namo Marouf.

– Namo har bred erfarenhet från olika skeden och delar av samhällsutvecklingen och är klockren för den här tjänsten. Hennes ambition att ständigt utveckla och bidra med nya perspektiv kommer att tillföra mycket till vårt gäng. Vi ser fram emot att börja jobba med Namo, säger Charlotta Östholm, enhetschef inom stadsplanering på Ramboll.

Sponsrat innehåll från Swisspearl
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.