Marknadens behov av ett prisvärt lågenergihus möts upp

Marknadens behov av ett prisvärt lågenergihus möts upp

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

VårgårdaHus lanserar nu en mycket prisvärd husmodell, för de som är ute efter ett energisnålt hus som inte tummat på trivsel.

I denna modell erbjuds öppna sociala ytor för familj och vänner att umgås på, stort master bedroom med walk in closet, bra förvaring och två sovrum för barnen. Det bästa av allt? En flexibel yta som kan fungera som tv-rum för barnen, hemmakontor, lekyta eller kanske gaming-hörna? Man kan sätta upp en skjutdörr/glasdörr mellan vardagsrum och sovrumsdelen för avskiljning mellan ytorna.

Liljebacken finns även med en kombinerad carport/uteplats under tak för er som vill göra livet enklare. Planlösningen kan inte ändras så ni behöver inte göra så många val. I stället kan kunden flytta in snabbare och betala mindre! Huset finns att bygga online

Husdrömmar som går att uppfylla

“Med Liljebacken vill vi möta de kunder som drömmer om ett eget hus och som känner ett starkt behov av att flytta från t.ex lägenhet och som inte gärna vill kompromissa, trots en mindre budget. Tillsammans har vi skapat ett hus som vi verkligen tror på!” Emilia Benkel, Strategisk kommunikatör

Sponsrat innehåll från Fristads
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.