ANNONS
Maria Brogren blir hållbarhetschef på WSP
Foto: WSP

Maria Brogren blir hållbarhetschef på WSP

annons
ANNONS

Maria Brogren, som idag har uppdrag som utredningssekreterare i den statliga utredningen Moderna byggregler har rekryterats för att bli ansvarig för hållbarhetsfrågor på WSP Sverige.

Hennes ansvarsområde på WSP kommer att vara hållbarhet som helhet, både det ekonomiska, det ekologiska och det sociala perspektivet och hon tillträder sin tjänst i januari 2018.

– Mitt uppdrag kommer att vara att utveckla, leda, driva och stödja hållbarhetsarbetet inom WSP. Mycket av arbetet kommer att vara utåtriktat. Min personliga drivkraft för att ta det här jobbet är att få använda min kompetens och erfarenhet inom bland annat energi, miljö och samhällsbyggande för att påverka samhället i mer hållbar riktning, säger Maria Brogren, i ett pressmeddelande.

 

 

Sponsrat innehåll från KONE
ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.