ANNONS
LINK arkitektur får ny koncernchef
Kristen Anker Sørensen

LINK arkitektur får ny koncernchef

annons
ANNONS

LINK arkitektur utnämner Kirsten Anker Sørensen som ny koncernchef för LINK arkitektur.

Hon är idag vd för LINK arkitektur i Danmark och kommer i framtiden att kombinera denna tjänst med rollen som koncernchef. Kirsten Ankers Sørensen har 20 års ledarskapserfarenhet från olika verksamheter och har varit anställd på LINK arkitektur sedan 2015. Hon är utbildad inom industridesign och ekonomi och var interim vd för LINK arkitektur i Danmark fram till uppköpet av Aarhus Arkitekterne hösten 2016. September 2017 tog hon över huvudansvaret för LINK arkitektur i Danmark och gick samtidigt in i koncernledningen.

– Jag är stolt och glad över att bli utnämnd som koncernchef för LINK arkitektur. Jag ser fram emot att anta uppdraget med att, tillsammans med våra kompetenta medarbetare, lyfta företaget till nästa nivå. Med 500 medarbetare i Skandinavien är vi en unik verksamhet med stora möjligheter att vara en aktiv samhällsaktör och skapa framtidsorienterad arkitektur, säger Kirsten Anker Sørensen.

Kirsten tillträder sin nya roll den 1:e november. LINK-koncernens ekonomichef, Martha Bergh Lunde, har fungerat som både koncernchef för LINK arkitektur och vd för LINK arkitektur Norge efter att koncernchef Leif Øie avslutade sin anställning den 31:e augusti. Martha fortsätter att axla rollen som vd för LINK arkitektur i Norge tills en permanent lösning är på plats.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.