Jeanette Saveros ny ordförande i SGBC

Jeanette Saveros ny ordförande i SGBC

ANNONS

Annons

På Sweden Green Building Councils årsstämma den 8 maj valdes Jeanette Saveros till ny styrelseordförande. Jeanette tar över på ordförandeposten efter Reinhold Lennebo, som varit ordförande sedan 2016.

Jeanette Saveros som arbetar med affärsutveckling på Veidekke har suttit i föreningens styrelse sedan 2013 och valdes av en enhällig föreningsstämma.

Enligt Sweden Green Building Council räknar de med att ha minst 500 medlemmar år 2025 och då ska också minst 5000 byggnader ha certifierats enligt något av de certifieringssystem som föreningen tillhandahåller.

– Vi har spännande år framför oss och jag känner mig trygg i att vi har en så engagerad styrelse när vi driver arbetet. Att Jeanette har så många års erfarenhet från både föreningens styrelse och branschen är givetvis en styrka i det arbetet och jag vet att hon och jag kommer få ett lika givande samarbete som det jag har haft med Reinhold, säger Sweden Green Building Councils VD Cecilia Ehrenborg Williams, i en kommentar.

På bilden: Reinhold Lennebo lämnar över ordförandeklubban för Sweden Green Building Council till Jeanette Saveros.
Foto: Sweden Green Building Council

Sponsrat innehåll från Soltech

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.