• söndag , 16 januari 2022


FRÅN LOKALT TILL GLOBALT

ANNONS

Annons

I de småländska skogarna startade 1906 grunden till vad som idag är ESBEs produktionsenhet i Reftele. Här utvecklas, tillverkas, bearbetas och monteras idag högkvalitativa produkter för användning i vätskeburna system med värme- och kylreglerings möjligheter. Vår anläggning i Sverige anpassar sig ständigt efter både omvärldens och egna höga krav för utveckling och produktion.

 

ESBE produktportfölj
Vårt stora sortiment av förstklassiga produkter som ger komfort, säkerhet och energibesparingar är resultatet av många års erfarenhet och insikt om våra kunders viktigaste grundbehov och vad de efterfrågar. ESBEs forskning och utvecklingsavdelning i Reftele baserar sitt arbete efter kundernas behov för att kontinuerligt underhålla och uppdatera vår produktportfölj.

 

Linjära ventiler
Ett produktsegment som följt med oss länge är de linjära ventilerna.
Ventilkomponenter i mässing processas från råmaterial på Bearbetnings-avdelningen. Formen svarvas sedan fram på Maskinavdelningen, där man fräser ut spår och gängor för varje ventiltyp. Allt spån återvinns för att bli nya mässingsstänger hos vår leverantör. För transport och rostskydd krävs även ett stopp i vårt måleri.

ESBE produktion linjära ventiler

Ventilhusen levereras sedan till Monteringsavdelningen som tryckmonterar invändiga komponenter och färdigställer produkterna.
De linjära ventilerna följer en mycket noggrann produktionsprocedur som avslutas med funktionstest i vår testrigg. Varje ventil testas för tryck och läckage innan de är godkänns för packning och leverans.

ESBE kontrolltest linjära ventiler

 

Vi är inte nöjda förrän du är nöjd
Att hålla hög kvalité och funktionalitet är viktigt och en ständig process pågår för att leverera de bästa produkterna till våra kunder i hela världen.
Läs mer om vårt linjära sortiment under Linjära ventiler och Linjära ställdon

Produktbilder

Relaterade artiklar

ESBE