• onsdag , 17 augusti 2022

Om ESBE

Syftet med våra produkter är att bidra till ett förbättrat inomhusklimat genom att styra temperaturen i byggnader med fokus på de största ekonomiska fördelarna och energi-effektiviteten för kunden.

Oavsett om vår främsta målgrupp är installatören, grossisten eller en OEM – vi levererar förstklassiga produkter som ger komfort, säkerhet och energibesparingar. Det är tre aspekter som är viktiga för alla husägare över hela världen idag, av hänsyn till miljön och för människors välbefinnande.

I mer än hundra år har vi gång på gång etablerat nya standardnivåer för vad ventiler och ställdon kan göra i olika system. Alla våra produkter har tre tydliga kännetecken: de använder mindre energi, de ger mer komfort och de ökar säkerheten i system för uppvärmning, kylning och tappvatten.

I dag finns ESBE:s produkter i hela Europa. Men vår produktutveckling och tillverkning finns fortfarande kvar i småländska Reftele, där det en gång började. Numera har vi tillgång till toppmoderna fabriksanläggningar och innehar självklart kvalitets- och miljöcertifikat.

Att aldrig stanna upp, att utvecklas kontinuerligt, är centralt för ESBE. Utvecklingen involverar alla delar av företaget, men det mest synliga resultatet är det konstanta flödet av nya produkter.

ESBE