• måndag , 29 maj 2023


ESBE tackar för lyckat mässdeltagande på Fastighetsfokus VVS

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

 

Tack för ett spännande och härligt digitalt event med över 1000 nyfikna besökare. 25 november var ett historiskt ögonblick för Fasighetsfokus VVS när mässan för första gången gick digitalt. Den digitala mötesplatsen möjliggjorde att besökare från hela Sverige kunde besöka mässan.

För ESBE var detta också något helt nytt och vi är väldigt glada att vi kunde delta med en digital monter. I ESBEs monter kunde man hitta:

  • Nyhet dubbla shuntgrupper serie DDA och DAA
  • Tips på VVC-lösningar
  • Tips och produktval till komfortkyla

I montern fanns möjlighet att chatta med vår personal och vi fick extra många frågor om tangolösningen som är ett smart sätt att installera en VVC-krets med hög reglernoggrannhet i såväl stora som små fastigheter. Energianvändningen för tappvarmvatten blir en allt större andel av nya byggnaders totala energianvändning för värme och varmvatten.

Två parallelkopplade ESBE VTR300/VTR500

 

En bra lösning finns med ESBE varmvattencirkulationsventil Serie VTR500. Genom att parallellkoppla två VTRx00 uppnås ett dubbelt kvs med stabil och noggrann reglering av blandningstemperaturen.

Det möjliggör en kostnadseffektiv installation med hög prestanda för centralreglering även i större fastigheter då kvs-värdet ökar med antalet installerade VTA och VTR i parallellkopplingen.

ESBE tipsar om en installation av två produkter, men det går att installera fler parallellt om så önskas.

Läs mer om denna lösning här >>

Eller kontakta vår kundservice 0371-570100 eller order@esbe.se

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
ESBE