• lördag , 24 oktober 2020
ANNONS
ESBE COMFORT CONTROL – En helt ny serie ESBE regleringar!

ESBE COMFORT CONTROL – En helt ny serie ESBE regleringar!

annons
ANNONS

Nu blir vi digitala och släpper tre nya modeller i CRx-serien med uppkopplingsmöjligheter där ESBEs regleringar möter framtiden i samarbete med företaget Ngenic.

Styrning av värmesystemet sker via appen ESBE Comfort Control med uppkoppling mot det digitala styrsystemet Tune.

För användaren innebär det ännu bättre komfort, kontroll och trygghet. Med inställningar specifika för varje system kan energibesparingar, tidsscheman, semesterplanering och historik följas i appen och justeras direkt i mobilen, läsplattan eller datorn.

ESBE har upplevt en stor efterfrågan på uppkopplingsbara styrningar och vi kan nu med stolthet presentera dessa nya regleringar som utvecklats tillsammans med Ngenic.
Seriens tre modeller: CRE, CRF och CRU möjliggör alla en mycket effektiv styrning av värmesystemet vilket resulterar i både energibesparing och hög komfort.

ESBE Comfort Control använder all tillgänglig information för att ditt hem ska hålla rätt temperatur så smart som möjligt, dygnet runt och på dina villkor. När de flesta värmesystem baserar sin styrning enbart på utomhustemperaturen, tar ESBE Comfort Control genom en smart inlärningsfunktion hänsyn till – inomhustemperatur, utomhustemperatur, solinstrålning, husets och värmesystemets uppvärmningsdynamik – allt för att ge önskad temperatur och komfort i hemmet.

Har du redan en ESBE reglering? CRU är ett uppgraderingskit som kan installeras på befintliga ESBE regleringar i CRx-serien på modeller från 2016 och senare.

Läs mer om de olika modellerna här >>

Se funktionen på Youtube

Du kan också kontakta oss på kundtjänst 0371-570100 alternativt order@esbe.eu för mer information.ESBE Comfort Control regleringar. 3 olika möjligheter att välja mellan. Produktbild.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons
ESBE