ANNONS
Bravida installerar på Norra Tyresö

Bravida installerar på Norra Tyresö

annons
ANNONS

Bravida får i uppdrag av JM Entreprenad att installera lösningar för el, vs och ventilation i Småa AB och Riksbyggens projekt på Norra Tyresö.

Två nya bostadsområden med miljöbyggnadsklass silver, Brf Steget för Riksbyggen och Brf Grönskan byggs för Småa AB. Nyproduktionen är den första ertappen i ett planerat utvecklingsarbete för Norra Tyresö Centurm. Bravida står för samtliga installationer i de båda projekten. Byggprojekten omfattar totalt 107 lägenheter, 4 allmänna lokaler, 9 radhus och gemensamt garage.

– Det är jättekul att vi återigen får JM Entreprenads förtroende i en nybyggnation med miljöprofil. Detta är det fjärde projektet som Bravida i Stockholm gör med JM Entreprenad inom kort tid, säger Tomas Hellekant, avdelningschef ventilation, Bravida Stockholm.

Det första spadtaget togs i slutet av maj, och bostäderna beräknas vara färdigställda i slutet av 2019.

Riksbyggens projekt Brf Steget.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.