Bosch Rexroth optimerar sin verksamhet i nya lokaler i Stockholm

Bosch Rexroth optimerar sin verksamhet i nya lokaler i Stockholm

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

I samband med att Bosch Rexroth, under 2022, flyttade sin hydraulcylinderproduktion från Älvsjö till Lohr, Tyskland, så ändrades behovet av lokaler för den återstående säljverksamheten. Den nära kopplingen till den egna cylinderproduktionen byts ut till närmare koppling till kund och fler affärsområden. De nya lokalerna är mer flexibla och följsamma utifrån hur företaget är organiserat vilket innebär att verksamheten kan optimeras.

Bosch Rexroth strävar efter att vara en högt skattad partner vars helhetslösningar bidrar till kunders framgång, idag och i framtiden. Det i sin tur förutsätter att företaget har förmågan att paketera rätt lösningar till kund utifrån rätt behov.

”När vi rent fysiskt kommer närmare varandra så är vi övertygade om att våra interna relationer kommer stärkas och det gör det lättare för oss att skapa värde för våra kunder”, säger Anders Garnell, försäljningsdirektör på Bosch Rexroth Sverige.

Annons

God arbetsmiljö som uppmuntrar kreativitet

Bättre anpassade lokaler som möjliggör kreativitet, samarbete och transparens kommer leda till förbättrade erbjudanden och kundupplevelser. De nya lokalerna, med varierade kontorsmiljöer, är både kreativt och ergonomiskt utformade vilket ligger i linje med företagets arbetsplatsstrategi. Det möjliggör även mer digitala och flexibla arbetssätt.

“Det är det viktigt att våra medarbetare mår bra, har kul och jobbar i en stimulerande arbetsmiljö. Självklart är det också en konkurrensfördel både vid rekrytering och att bibehålla kompetens. Allt detta tillsammans är också i slutändan viktigt för att vi ska kunna leverera den bästa kundupplevelsen”, avslutar Anders Garnell

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.