Bonnier Fastigheter hyr ut till Länsförsäkringar

Bonnier Fastigheter hyr ut till Länsförsäkringar

ANNONS

Annons

Bonnier Fastigheter fortsätter utvecklingen av kvarteret Munin i Uppsala genom byggandet av det nya kontorshuset Munin NXT. Nu står det klart att Länsförsäkringar Uppsala flyttar in i kontorsfastigheten.

Byggnaden, på 3 600 kvm, kommer att certifieras enligt BREEAM nivå Excellent. Samtidigt får det befintliga Muninhuset, som förvärvades 2018, ett lyft med gemensamma miljöer inomhus och utomhus, en bemannad gemensam reception och mötesplatser.

För Länsförsäkringar Uppsala innebär flytten att hela den Uppsalabaserade verksamheten samlas i ett och samma kontor.

– Genom att samla alla medarbetare och alla kompetenser på ett och samma kontor i Uppsala, kommer vi kunna hjälpa våra kunder på ett ännu smidigare sätt. Munin NXT är en fastighet som möter alla våra behov om vad ett modernt kontor ska vara, säger Ulrica Hedman, vd för Länsförsäkringar Uppsala.

– Vi ser fram emot att välkomna Länsförsäkringar till Munin NXT där vi tillsammans har skräddarsytt fyra våningsplan för att tillgodose Länsförsäkringars behov. Munin NXT är en omtänksam arbetsplats som främjar hållbara och miljömedvetna val och vi hoppas Länsförsäkringar med medarbetare ska trivas där, säger Lars Skoglund, Marknadsområdeschef.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.