Beijer ska få hantverkarna att hålla längre – släpper specialframtagen träningsapp

Beijer ska få hantverkarna att hålla längre – släpper specialframtagen träningsapp

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Budskapet är enkelt, ta hand om ditt viktigaste verktyg. Med Beijers nya träningsapp, Kroppsbygget blir det enkelt för hantverkare att prioritera korta träningspass direkt på arbetsplatsen med övningar som stärker kroppen anpassat efter vilken typ av hantverkare de jobbar som.

– Det är slitsamt att vara hantverkare och många i branschen tvingas äta smärtlindrande eller sluta sina jobb innan pensionen. Vi tycker att hantverkarna är samhällshjältar och vill att de ska sätta sitt viktigaste verktyg, deras kroppar först. Med Beijers nya träningsapp gör vi det enkelt och underhållande att ta hand om sin kropp för att hålla ett helt yrkesliv, säger Elisabet Heinrich, marknadschef på Beijer Byggmaterial.

Går att göra på plats

Träningsappen Kroppsbygget är framtagen på vetenskaplig basis och i samarbete med fysioterapeuter. Den finns att ladda ner helt gratis och det första man får göra som användare är att välja vilken typ av hantverkare man jobbar som, exempelvis målare, snickare, plattsättare eller takläggare. Därefter får man specialframtagna träningsövningar för att stärka muskler som behövs för att undvika problem med kroppen. Alla träningsövningar är gjorda för att kunna utföras direkt på byggarbetsplatsen och inget pass tar längre än 15 minuter.

Annons

Varuhus och gym i ett

För att få hantverkarna att komma igång på riktigt med att bygga upp sina kroppar kommer Beijers varuhus att anordna releaseevents på alla sina varuhus i hela landet under vecka 38. Där kommer träningsstationer finnas utplacerade bland butikshyllor och byggmaterial för att påminna om att just ta hand om sitt viktigaste verktyg.

– Beijer är Sveriges största byggvaruhandel och vi vill bidra till att förbättra arbetsmiljön för alla som jobbar i byggbranschen. Vårt motto är att “Bygga Dom Som Bygger” och den här gången gör vi det bokstavligen, säger Geir Thomas Fossum, vd på Beijer Byggmaterial.

Träningsappen Kroppsbygget

• Träningsövningar utifrån vilken typ av hantverkare du jobbar som
• Skapa lag – utmana dina kollegor eller konkurrenter
• Få utmärkelser och följ din träningsstatistik
• Bli starkare och håll längre
• Gratis att använda
• Finns för Iphone och Android

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.