Arenaparken i Lund får 80 nya bostadsrätter

Arenaparken i Lund får 80 nya bostadsrätter

Nu sätter HSB Skåne spaden i marken och påbörjar byggnationen av 80 nya bostadsrätter i Lund. Projektet som byggstartas är HSB brf Nätet, vilken kommer att vara belägen i Arenaparken i Lund.

HSB brf Nätet ligger granne med Lunds stadspark och ett par minuter med cykel från centrala Lund. Fastigheten projekteras med Miljöbyggnad Silver.

– Ett hållbart bostadsbyggande både idag och i framtiden är viktigt för oss och det genomsyrar våra byggprojekt hela vägen från idé till leverans, säger Caroline Sellström, affärsområdeschef för marknad och medlem i HSB Skåne.

Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av fyra hus. Dessa följer samma färgskala som de hus som redan är färdigställda i Arenaparken. Husen som gränsar ut mot Stattenavägen kommer att ha fem våningar vardera medan husen som ligger innanför blir fyra våningar höga. Totalt kommer 80 lägenheter att byggas, vilka får en storlek på 1 till 4 rum och kök fördelat på 40-106 kvadratmeter.

HSB brf Nätet beräknas vara inflyttningsklar under vintern 2020/2021. För varje såld lägenhet i HSB brf Nätet skänker HSB pengar till den humanitära organisationen We Effect.

Sponsrat innehåll från Schneider Electric

Relaterade artiklar

Leave A Comment