• söndag , 16 januari 2022


Colorcoat Prisma® – Estetik som varar. Garanterat.

ANNONS

Annons

Colorcoat Prisma® demonstrerar en radikal förändring genom att utnyttja den senaste trelagerstillverkningstekniken för att skapa en optimerad, robust, kromfri ytbehandlad stålprodukt. Beläggningen är tillämplig på sinus och trapets profiler, beslag, slätplåt och sandwichelement.

Denna utveckling inom tillverkningen och omfattande testning tillåter oss att erbjuda Colorcoat Prisma® i ett mycket förbättrat utbud av färger och effekter, garanti i upp till 40 år och färgstabilitet i upp till 20 år för standardfärgerna och 15 år för specialfärgerna. Fördelarna av vår beläggningsgaranti Confidex® är att det behövs ingen årlig inspektion, vid materialfel är 100% av materialet reklamerbar och garantin flyttar till den nya ägaren när byggnaden säljs.

Det moderna färgområdet inkluderar elementurval för naturliga metallfärger samt ett brett utbud av inspirerade matta nyanser, t.ex. Matt Metallics, som passar perfekt för fasader. Colorcoat Prisma® är inte bara ledande inom UV-prestanda (Ruv4) utan överträffar även de högsta europeiska kraven för korrosionsbeständighet (RC5). Kombinationen av estetik och extrem hållbarhet gör Colorcoat Prisma® till ett idealiskt val för butiker, detaljhandel, lager, offentliga byggnader och estetiska byggnader som verkligen byggs för att vara länge.

Colorcoat Prisma® är nu rekommenderade på Byggvarubedömningen som ytbehandlad stål, vilket innebär att deklarationen gäller även för all slutprodukt där stålet bearbetas, t.ex. profiler eller beslag.

Arkitekter, byggherrar och entreprenörer som är intresserade av mer information om Prisma’s tekniska prestanda eller en projektspecifik offert, kan kontakta vår tekniska rådgivare Maarten via maarten.ingen.housz@tatasteeleurope.com eller +46 (0)35 16 12 12.

Relaterade artiklar

Tata Steel