ANNONS
Saint-Gobains VD får pris av World Green Building Council

Saint-Gobains VD får pris av World Green Building Council

annons
ANNONS

Saint-Gobains CEO, Pierre André de Chalendar fick på tisdagen ta emot World Green Building Councils prisutmärkelse ”David Gottfried Global Green Building Award”.

Priset delades ut under den årliga konferensen World Green Building Council i Stockholm och ges till individer som bidragit till den globala rörelsen för ett hållbart byggande på ett sätt som har visat sig vara unikt, innovativt och entreprenörsmässigt.

”WorldGBC och den globala rörelsen för ett hållbart byggande inspireras av och uppskattar Pierre André de Chalendars personliga engagemang för ett hållbart byggande, liksom hans sätt att leda en stor global organisation mot lönsamhet och tillväxt och samtidigt få hållbart byggande att genomsyra hela organisationen”, säger Terri Wills, CEO för World Green Building Council.

Foto: Saint-Gobain

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.