• tisdag , 21 augusti 2018

Linjär belysning med ställbar färgtemperatur

Nu kan färgtemperaturen regleras för linjär LED-belysning med Tridonics systemlösning TALEXXengine STARK LLE PREMIUM. En högkvalitativ belysningslösning för att simulerar ett naturligt vitt ljus i inomhusmiljö.

Utöver downlights och spotlights kan nu ställbar färgtemperatur användas för linjär LED-belysning med Tridonics Tunable white system TALEXXengine STARK LLE PREMIUM. Systemlösningen är till för linjär armatur och panelarmatur i applikationer som kontor, skolor och sjukhus.
Tunable White (steglöst reglerbart vitt ljus) ger dig möjligheten att ställa färgtemperaturen för vitt ljus mellan 3 000 K och 6 000 K. Denna funktion är essentiell för moderna och biologiskt effektiva belysningslösningar med målet att simulera ett naturligt ljus inomhus. Läs mer om Tunable white systemet.
Tillsammans med LED-driftdonet LCAI TW får du ett komplett system bestående av 3, 4 eller 5 linjära moduler och ett för konfigurerat driftdon. Genom att använda systemlösningen säkerställs en hög färgkvalitet över hela ljusregleringsintervallet på 10 till 100 %.

Relaterade artiklar

Wennerström Ljuskontroll AB
Assign a menu in the Left Menu options.