• onsdag , 22 augusti 2018

LCI och LCAI INDUSTRY – LED-driftdon anpassade för industriapplikationer med lång livslängd

Efterfrågan på energisnåla och kostnadseffektiva belysningslösningar ökar inom industrin och speciella LED-driftdon med lång livslängd behövs för dessa tillämpningar.

Tridonic lanserar nu LED-konstantströmsdriftdon för industriapplikationer i två versioner. LCI för tänd/släck och LCAI dimbar med switchDIM, DSI, DALI och corridorFUNCTION.

Industriapplikationer har mycket specifika krav på belysningen, framförallt driftdonen. För att möta dessa krav har Tridonic lanserat LED-driftdon anpassade för industrin. Den nya serien har en lång livslängd på 100 000 timmar för att matcha ljuskällans livslängd och bidra till en bra systemlösning.

Konstantströmsdriftdonen LCI TOP och LCAI ECO INDUSTRY klarar höga spänningspikar på upp till 4 kV. Donen används för inbyggnad i armatur och klarar temperaturer ända ner till -40° C och upp till +70° C. Både den dimbara versionen LCAI ECO och tänd/släck version LCI TOP finns tillgängliga med 65 W och 100 W och har en ställbar utgångsström med i-Select Plug.

Driftdonen är anpassade för Tridonics linjära LLE-moduler och tillsammans med kommande LLE INDUSTRY erbjuder Tridonic en robust LED-systemlösning för industriapplikationer.

LCI och LCAI INDUSTRY driftdonen är anpassade för nödljusenheter och Tridonic erbjuder 8-års produktgaranti.

Besök Tridonics hemsida för att läsa mer om de olika varianterna av industri LED-driftdonen.

LCI TOP 65 W

LCI TOP 100 W

LCAI ECO 65 W

LCAI ECO 100 W

Relaterade artiklar

Wennerström Ljuskontroll AB
Assign a menu in the Left Menu options.