• onsdag , 20 januari 2021

Regleringar för inomhuskomfort och minskad energiförbrukning

ANNONS

Annons

ESBE erbjuder flera olika regleringar med smarta gränssnitt som styr inomhus- och vattentemperaturen i mindre fastigheter. Gemensamt för ESBE CRx-regleringar är att de arbetar exakt och logiskt med olika typer av givare och inlärningsfunktioner som ser till att öka inomhuskomforten. En jämn temperatur som inte svajar upp och ner medför minskad energiförbrukning, minskade kostnader för fastighetsägaren och i förlängningen också mindre belastning på miljön.

 

”Regleringar för maximerad inomhuskomfort och minimerad energiförbrukning!

 

Regleringarna är enkla att installera och kan kompletteras med olika tillbehör som inom- och utomhusgivare, framledningsgivare, trådlös alternativt kabelansluten rumsenhet, eller anslutning till molntjänsten Comfort Control med full styrning genom en app.

Med ständigt ökade kostnader för energi och en ökad miljömedvetenhet har högre effektivitet hamnat allt högre upp på önskelistan – naturligtvis utan att tumma på komforten. ESBEs serie med elektroniska regleringar lever upp till dessa kriterier.

 

”En modern och effektiv regleringsserie med beprövat god kvalitet och tillförlitlighet.”

 

ESBE Comfort Control (Serie CRF) är vår premiumlösning med hög funktionalitet för att läsa av och styra inomhusklimatet; inomhusgivare, utomhusgivare, styrenhet, gateway, inlärningsfunktion, molntjänst och styrning/avläsning via app i mobilen eller surfplattan. Enhetens smarta inlärningsfunktion lär sig hur inomhusklimatet påverkas samt hur byggnaden reagerar på väderförändringar. Detta innebär ökad inomhuskomfort, oavsett vädret utomhus!

Serie CRA och CRS är konstanttemperaturregleringar där serie CRS är särskilt utformad för tappvattentillämpningar. Med serie CRS kan legionellaspolning göras genom att en alternativ temperatur aktiveras. Båda regleringarna är kompakta med inbyggda ställdon och kan enkelt och snabbt installeras med plug-and-play-lösningar.

Här kan du läsa mer om våra regleringar. 

Är du osäker på vad som passar till det befintliga systemet och till fastighetsägarens behov? Slå en signal till vår kundservice på telefon 0371-570100 eller mejla till order@esbe.eu. De hjälper dig att hitta rätt bland ESBEs regleringar och övriga produkter.

 

 

 

ANNONS

Annons

Relaterade artiklar

ESBE