• tisdag , 9 augusti 2022

Om Ecoclime

Vi är ett ungt, svenskt och affärsfokuserat energiföretag för inomhuskomfort. Vår verksamhet bygger på världsunik patenterad teknik för klimatstyrning inomhus. Vår lösning baseras på en patenterad värmeabsorbent och på en patenterad applikation av denna absorbent. Sammantaget erbjuder vår lösning världens bästa inomhuskomfort som samtidigt sparar energi och pengar.

Till vår tekniska lösning har vi adderat fler produkter och tjänster som bildar ett komplett affärskoncept för att erövra marknaden för klimatkomfort inomhus. Vi riktar oss särskilt till större fastighetsbolag som specialiserat sig på affärsfastigheter men har även lösningar bl a för bostadsfastigheter, skolor, vårdinrättningar, hotell och konferensanläggningar. Våra huvudägare är investerare med flera framgångsrika investeringsprojekt på energimarknaden. Samtliga med långsiktiga utvecklings-, tillväxt och hållbarhetsmål med verksamheten.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Ecoclime