• tisdag , 23 april 2024


Bygma – första bygghandeln att introducera leasing

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

En av vårens stora nyheter på Bygma är att man nu kan leasa sina maskiner. Tjänsten som finns på Bygmas anläggningar sedan i mars, tillhandahålls till en början kunder som vill köpa Festoolmaskiner, men kommer på sikt att gälla även annan lös egendom i Bygmas sortiment.

Bygma är först ut bland de större bygghandlarna i Sverige att erbjuda sina kunder leasing och för hantverkarna finns en rad fördelar som: fasta kostnader i 36 månader, tillgång till moderna effektiva verktyg utan större investering och inga oväntade avgifter. För Festools maskiner inkluderas även stöldskydd, fri service och full garanti under leasingperioden.

– Leasing möjliggör att våra kunder kan satsa på maskiner av högsta kvalitet i stället för billigare alternativ med kortare livslängd. Något som givetvis även är positivt ur ett hållbarhetsperspektiv, säger Urban Johansson, vd, Bygma.

Du som leasar behöver stå som firmatecknare och proceduren genomförs snabbt på plats i någon av Bygmas butiker, när du väl är registrerad får du maskinerna med dig hem direkt. Minimibelopp för finansiering är 4 500 kronor. Månadsbeloppet blir cirka tre procent av totalbeloppet och betalas av på tre år. Maskiner för 10 000 innebär alltså en månadskostnad på 300 kronor. Du får en faktura per månad som gör det enklare att redovisa dina fasta kostnader som hantverkare och du kan på så sätt få betalt för de maskiner du tillhandahåller i respektive uppdrag/byggprojekt. När leasingperioden på tre år har gått ut köper du ut verktygen till fem procent av inköpspriset.

­ – Detta innebär möjligheten att fakturera sina kunder för de verktyg och maskiner man står till förfogande med, arbetsredskap som du som hantverkare ska få betalt för. Detta ökar givetvis även din omsättning, säger Urban Johansson.

Bygma erbjuder även räntefria avbetalningar för dig som privatkund.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Bygma