Starkt community skapar intryck och avtryck för Studio 77

Starkt community skapar intryck och avtryck för Studio 77

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]
Annons

Inspirerat av legendariska America’s Cup från 1977, skapas nu en helt ny arbetsplats där människor, service och gemenskap blir drivkraften för framgång. ”Samma år som Sverige sattes på kartan inom kappsegling, samma år grundades Sail Racing. Med Studio 77 vill vi också skapa stora avtryck i framtiden genom en ny community för företag”, säger Joakim Garfvé, Broods.

Under 2026 öppnar Studio 77 upp en community inom sport, adventure och lifestyle i Bolsheden, Kungsbacka. Broods är projektutvecklare och fastigheten byggs i nära samarbete med BRA Bygg AB. Sail Racing är ett av företagen på plats för att vara medskapare till en levande mötesplats där företagare kan samarbeta, utvecklas och växa tillsammans.

Hållbara energilösningar

– Studio 77 är designat av White arkitekter, en av Sveriges främsta arkitektkontor. Hela arkitekturen främjar samverkan och skapar naturliga mötesplatser samtidigt som det är en inspirerande arbetsmiljö som kombinerar stil med funktion utifrån vår bransch. Detta kommer bli plats som inte bara vi är stolta över, utan alla som kommer verka här tillsammans med oss. Självklart med energilösningar som gör fastigheten hållbar på lång sikt, berättar Joakim Berne, Vd Sail Racing.

Många företagare står idag inför ett antal utmaningar. I en värld där digitala möten har blivit standard, saknar många den personliga kontakten och det spontana idéutbytet som skapar verkliga affärsmöjligheter. Samtidigt är det allt färre som levererar service – något som har effektiviserats bort med tiden.

Skillnaden som gör skillnaden

– Vi var en av de första i Sverige som startade en co-workingplats med fokus på gemenskap och glädje. Dessutom har vi byggt upp en helt ny stadsdel som Nya Hovås från start – alltid med fokus på människorna. Med rätt fokus och prioriteringar vet vi vad som skapar stolta, levande och engagerande stadsdelar och arbetsplatser, fortsätter Joakim Garfvé.

Idag finns det många arbetsplatser som endast erbjuder en fysisk plats att arbeta på, samtidigt som många företagare saknar det praktiska och service runt omkring som kan underlätta deras vardag för att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. På plats kommer servicedelen vara skillnaden som gör skillnaden.

Stark community

– Att känna sig sedd och välkommen, att få service och få ett riktigt bra bemötande är något unikt idag. Det är kärnan i Studio 77. Lägg till en kontorsplats där utveckling, kunskapsdelning och omvärldsanalyser kommer vara ett regelbundet inslag i kontorsmiljön. Resultat av det blir en stark community där alla som arbetar där kan känna sig som en del av något större. Det lägger grunden för välmående och starka företagare som driver framgångsrika företag, avslutar Joakim Garfvé.

Sponsrat innehåll från Paroc
[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.