• torsdag , 30 maj 2024


Euroventcertifierade bostadsaggregat

Euroventcertifierade bostadsaggregat

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Den 26 januari i år blev Systemairs bostadsaggregat de första på marknaden att godkännas enligt Eurovents certifieringsprogram Residential (RAHU).

Certifiering säkerställer att produktens prestanda och kapacitet stämmer överens med tillverkarens angivna uppgifter och Eurovent är det ledande företaget på den europeiska marknaden för certifiering av ventilations- och kylprodukter.

RAHU-certifieringen följer teststandarden EN 13141-7:2010 och testar bland annat:

  • Tryck/flöde
  • Verkningsgrad
  • Ljudnivåer
  • Energiförbrukning

Fördelar med Eurovent-certifiering:

Eurovent köper produkter på den öppna europeiska marknaden eftersom det är viktigt för dem att mäta på enheter ur serieproduktion. ”För oss som tillverkare är det helt avgörande att våra kunder kan lita på att våra produkter håller vad vi lovar och Eurovent-certifieringen kan ytterligare säkerställa detta,” säger Tobias Sagström, Produktchef för Bostadsprodukter.

Målet för Eurovents certifieringsprogram är att verifiera den prestanda tillverkaren anger genom tester utförda av tredje part. Genom att utnyttja certifierade produkter i konstruktionerna, blir konstruktörernas uppgift lättare eftersom de inte behöver göra detaljerade jämförelser eller utföra kvalificerade tester. Konsulter, ingenjörer och användare kan välja en produkt och vara förvissade om att katalogdata är korrekta.

Fler kundfördelar är exempelvis:

  • Slippa onödiga risker – använd endast produkter som håller vad de lovar
  • Välfungerande system – produkten har den utlovade kapaciteten och prestandan
  • Säkrare kalkyler – energiförbrukningen blir den förväntade

www.eurovent-certification.com

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Systemair