• torsdag , 30 maj 2024

Om Systemair

Systemair AB är en världsledande tillverkare av energieffektiva ventilationsprodukter som fläktar, luftbehandlingsaggregat, luftdistribution, luftkonditionering, luftridåer och värme- och kylprodukter. Företaget grundades 1974 i Skinnskatteberg med en banbrytande produktinnovation – den runda kanalfläkten. Innovationen gjorde inte bara installatörernas arbete betydligt enklare utan ökade även effektiviteten. “Den raka vägen” blev snart ett begrepp för arbetet i koncernen och riktlinjen för vår affärsfilosofi.

Idag finns Systemair i hela världen och har 63 bolag i 47 länder. Våra 4 700 anställda arbetar efter våra värderingar: pålitlighet, att prioritera och att göra det enkelt. Dessa värderingar ligger till grund för allt vi gör, hur vi gör det och det är vad våra kunder ska förvänta sig av oss.

Inom bolaget ryms varumärken som Systemair, Frico, VEAB, Fantech, Menerga och Holland Heating.

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Systemair