• söndag , 26 maj 2024


PAROC Hvac Combi – största kombin i klassen

PAROC Hvac Combi – största kombin i klassen

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Nu lanserar Paroc Teknisk isolering fler dimensioner av produkten PAROC Hvac Combi Alucoat T, vilket gör den till den största kombin i klassen.

PAROC Hvac Combi Alucoat T är rörskålen som passar flera rördimensioner. Nu utökar vi sortimentet och lanserar ytterligare två dimensioner så att den täcker rördiameter ända upp till 48 mm. PAROC Hvac Combi Alucoat T har en unik stjärnformning vilket gör att den kan användas för olika rördimensioner och över t ex kopplingar. Kombirörskålen förenklar arbetet med att isolera rörledningar avsevärt och ger en högeffektiv isolering som skyddar mot värme, brand, ljud och kondens.

Ledningar för varma rör, kalla rör, rör för komfortkyla, rök- och avgaskanaler samt rör för dagvatten och avlopp ska av olika anledningar isoleras. Genom isolering minskas värmeförlusten, frysning förhindras liksom brandspridning och kondensbildning. På vissa rör krävs även en isolering för att dämpa oönskade ljud.

PAROC Hvac Combi Alucoat T är en kombinationslösning för isolering av varma rörledningar, kallvattenledningar och rörledningar för komfortkyla. Rörskålen har en unik stjärnformning och eftersom produkten täcker flera dimensioner blir installationen både snabbare och enklare.

Vill du ha mer information? Klicka här för att bli kontaktad av en expert på teknisk isolering!

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]

Relaterade artiklar

[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Paroc AB