• lördag , 25 maj 2024

Om Paroc AB

Paroc Group är en internationell tillverkare av stenullsisolering. Vi har produktionsanläggningar i fyra länder samt säljkontor i 14 länder.

På Paroc har vi utvecklat vårt produktionskunnande sedan 1930-talet. I dag är vi den ledande leverantören av isolering i Finland, Sverige och Baltikum. Våra produkter, som säljs under varumärket PAROC® och levereras i paket märkta med de lättigenkännliga röd-vita ränderna, omfattar byggisolering, teknisk isolering för VVS och industriella applikationer samt marin- och offshore-industrin. Vi utvecklar och tillverkar produkter för energisparande renoveringar till passivhus, som sänker husens energiförbrukning och utsläpp, samtidigt som de höjer boendekomforten. Våra kunder är allt från byggare av enfamiljshus och arkitekter till entreprenörer, återförsäljare och industriella byggare.

Sedan 2018 är Paroc en del av Owens Corning. Owens Corning utvecklar, tillverkar och marknadsför isolerings-, tak- och glasfiberkompositer, och har 19 000 anställda i 31 länder. För mer information om Owens Corning, besök www.owenscorning.com.

Paroc AB