• onsdag , 18 juli 2018

Om Paroc AB

Paroc Group är en internationell tillverkare av stenullsisolering. Vårt huvudkontor ligger i Finland, och vi har produktionsanläggningar i fem länder samt säljkontor i 14 länder.

På Paroc har vi utvecklat vårt produktionskunnande sedan 1930-talet. I dag är vi den ledande leverantören av isolering i Finland, Sverige och Baltikum. Våra produkter, som säljs under varumärket PAROC® och levereras i paket märkta med de lättigenkännliga röd-vita ränderna, omfattar byggisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Vi utvecklar och leder byggkoncept, från energisparande renoveringar till passivhus, som sänker husens energiförbrukning och utsläpp, samtidigt som de höjer boendekomforten. Våra kunder är allt från byggare av enfamiljshus och arkitekter till entreprenörer, återförsäljare och industriella byggare.

Paroc Group ägs av fonder som rådgivs av CVC Capital Partners och personalen har en minoritetsandel. Vår omsättning under 2015 var EUR 410 miljoner och antalet anställda drygt 2 000.

Paroc AB
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.