• fredag , 20 juli 2018
Tom Ivarsson ny försäljningschef för Derbigum Sverige

Tom Ivarsson ny försäljningschef för Derbigum Sverige

Tom Ivarsson blir nu ansvarig för försäljningen på svenska Derbigum. Positionen har inte funnits tidigare och rekryteringen är en förstärkning av säljorganisationen och ett led i företagets satsning på den svenska marknaden.

Derbigum övertog i höstas Buildsmart, som tidigare varit generalagent för Derbigums produkter i Sverige. Derbigum har produkter som är kända för sin långa hållbarhet och miljövänlighet.

Företagets nya försäljningschef Tom Ivarsson kommer från en lång bakgrund inom byggbranschen, och har även tidigare arbetat med tak.

– Det är roligt att få möjlighet att återkomma till takbranschen efter några år i andra delar av branschen. Derbigum har en stark ställning på marknaden med ett erbjudande som är svårt att matcha i fråga om lång livslängd och hållbarhet. Det gör det särskilt spännande att få representera dem, säger Tom Ivarsson, ny försäljningschef på Derbigum Sverige.

– Vi är säkra på att Derbigum har potential att växa i Sverige, men det förutsätter att vi har rätt personer på plats för att förverkliga den potentialen. Tom har en lång erfarenhet inom branschen och blir en viktig förstärkning för oss, säger Bengt Løkke, Nordenchef på Derbigum.

Relaterade artiklar

Derbigum
Assign a menu in the Left Menu options.