• tisdag , 25 juni 2024


GOLD erhåller passivhuscertifikat

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Den marknadsledande producenten och leverantören av energieffektiva ventilations – och inneklimatsystem, Swegon, har erhållit passivhuscertifikat för ventilationsaggregatet GOLD RX. Med denna certifiering blir GOLD RX världsunikt genom att erbjuda stora luftflöden för energieffektiva byggnader.

Luftbehandlingsaggregatet GOLD RX ingår i Swegons sortiment GOLD och har testats och godkänts för energiåtervinning och energiförbrukning i enlighet med krav ställda av Passiv House Institute. Total har 12st storlekar av GOLD RX erhållit certifieringen med en maximal luftvolym på 9000 m3/h. GOLD RX är ett värmeåtervinningsaggregat med roterande växlare för bostadsventilation och kommersiella fastigheter.
Passivhuscertifikat utfärdas av Passiv House Institute, ett oberoende forskningsinstitut som har spelat en särskilt viktig roll i utvecklingen av begreppet passivhus under de senaste 20 åren.
Passive House Institute kräver högkvalitativa komponenter. Med certifieringen visar Swegon att GOLD RX är en lämplig komponent vid byggandet av passivhus och att enheten har utmärkt kvalitet när det gäller energieffektivitet.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Swegon