• tisdag , 6 december 2022


MAKE SOME SPACE 2022 – Välkommen till en dag om digital samhällsbyggnad

MAKE SOME SPACE 2022 – Välkommen till en dag om digital samhällsbyggnad

ANNONS

Annons

Vi på Spacemaker vill bjuda in dig som jobbar inom samhällsbyggnad, arkitektur, digitalisering och stadsplanering till vårt event Make Some Space.

Det blir dag om digitalisering, hållbarhet och stadsbyggnad. Det blir keynotes, samtal, arkitektutmaning och tillfälle att möta branschkollegor.

ANMÄL DIG HÄR

 

Några av de frågor som vi diskuterar tillsammans med ledande aktörer i branschen är;

  • Hur skapar vi bra affärer och samtidigt hållbara projekt. Finns det en motsättning mellan de två eller kommer vi att kunna gå från goda exempel till ett enbart hållbart byggande?
  • Hur blir social hållbarhet mer än bara symbolarkitektur?
  • En digitaliserad planprocess – är den snabbare eller sämre?

Medverkar gör Esbjörn Kjell, Dark Arkitekter, Adam Sjödin, Sweco Architects, Erik Telldén, Norrköping Kommun, Saga Jernberg, Atrium Ljungberg, Cecilia Holmström, ÅWL Arkitekter och Anna Edvall, Ramboll med flera.

Dessutom möts Arkitektkontoren Warm in the winter och Dark Arkitekter i en arkitektutmaning där de med hjälp av Spacemakers verktyg, utforskar och tar fram ett förslag på hur ett område kan bebyggas på bästa sätt.

Resultatet presenteras under eftermiddagen.

Evenemanget är kostnadsfritt och äger rum torsdagen den 16 juni på Space Mäster Samuelsgatan 45.

 

 

ANMÄL DIG HÄR

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

Spacemaker