• tisdag , 28 september 2021


Svenska hus – 72 sidor boendedrömmar som blivit verklighet

Svenska hus – 72 sidor boendedrömmar som blivit verklighet

ANNONS

Annons

Schüco inspirerar och uppmanar dig att lyssna till dina husdrömmar. Boken Svenska hus är en hyllning till svensk arkitektur och människor med vågade drömmar.

Schüco menar att svensk arkitektur förtjänar att lyftas och har i boken Svenska hus samlat tio villaprojekt av högsta klass som uppmanar läsaren att våga uppfylla sina boendedrömmar. Att ta ut svängarna och anlita en arkitekt för att kunna skapa sitt framtida hus. God arkitektur utgår nämligen från behov. De behov du som husägare har och vill uppfylla.

I Svenska hus möter vi bland annat den svenska sommardrömmen villa Kymmendö. Det livliga vattnet, de vassa klipporna och de ståtliga tallarna bildar en egen värld åt detta rymliga sommarhus, som utan att vara särskilt naturanpassat, ändå på ett fantastiskt sätt smälter in i omgivningen. Vi får också bekanta oss med 180-meter neoromantik. Ett precisionsarbete i betong med träinslag där klätterväxterna, som med tiden växer sig stora, kommer sy ihop de grå skalorna av betong och skapa en form av ruinromantik. Ta del av dessa och många andra fantastiska husdrömmar och läs arkitekternas funderingar kring de olika projekten.

Villa Kymmendö

Villa Kymmendö. Foto: Åke E:son Lindman.

 

Villa 180-meter med neoromantik. Foto: Åke E:son Lindman.

Villa 180-meter med neoromantik. Foto: Åke E:son Lindman.

 

För mer information om Schücos utbud:

www.schueco.se

Boken kan beställas av
Melinda Lemke
Marknadsansvarig Schüco Sverige
mlemke@schueco.com
Tel: 08-442 76 18

 

 

 

 

 

Schüco – systemlösningar för fönster, dörrar och fasader.

Med sitt världsomspännande nätverk av partner, arkitekter, konsulter och investerare skapar Schüco hållbara klimatskal som sätter människan i centrum. Fönster-, dörr- och fasadsystemen uppfyller de högsta kraven på design, komfort och säkerhet. De har lång livslängd och bidrar genom sin energieffektivitet till att minska koldioxidutsläppen. Företagets affärsområden metallbyggnation och komposit erbjuder målgruppsspecifika produkter för nyproduktion och modernisering anpassade till individuella krav i de olika klimatzonerna. Alla i byggprocessen inblandade parter erbjuds omfattande service hela vägen från idé till färdigställande. Med 4 800 medarbetare och 12 000 partnerföretag finns Schüco representerat i 80 länder och redovisade år 2015 en omsättning på cirka 1,5 miljarder euro.

Relaterade artiklar

Schüco