• tisdag , 28 september 2021


Schüco visar möjligheterna med framtidens klimatskal

Schüco visar möjligheterna med framtidens klimatskal

ANNONS

Annons

Att bygga är mer utmanande än någonsin. Därför vill Schüco visa dig möjligheterna med framtidens klimatskal på BAU-mässan i München den 16-21 januari.

Efter flera år av intensiva förberedelser är det äntligen dags att presentera ett stort antal banbrytande produktnyheter inom fönster, dörrar och fasader på den världsledande BAU-mässan i München. Nyheter som på ett positivt sätt kommer att bidra till ett smart och framtidsvisande byggande.

Schüco Sverige kommer att åka till München med cirka 150 partner och arkitekter. Det är här, i vår monter på 2 500 kvadratmeter, som vi på riktigt kan visa möjligheterna med våra produkter och föra intressanta samtal som direkt kommer att påverka den fortsatta produktutveckling för att säkerställa att Schüco lever upp till förväntningarna på flexibilitet, multifunktionalitet och effektivitet på framtidens klimatskal, säger Melinda Lemke, marknadschef på Schüco i Sverige.

Med ledorden WORK, LIFE, HOME, INTELLIGENT, DIGITAL, FLEXIBLE vill Schüco visa hur du kan få hjälp att realisera just dina byggprojekt.

 

WORK
Moderna arbetsmiljöer som möter framtidens behov.
LIFE
Smart kombinerade boende- och arbetsmiljöer.
HOME
Bekväma och säkra boendemiljöer.
INTELLIGENT
Perfekt kombinerad användarvänlig teknik.
DIGITAL
Konsekvent integrerade processer och verktyg.
FLEXIBLE
Textilfasader som adderar ytterligare designmöjligheter.

 

Välkommen till hall B1, monter 301, i München den 16-21 januari 2017.

 

Relaterade artiklar

Schüco