• måndag , 20 september 2021


Schüco utkommer med nytt magasin

Schüco utkommer med nytt magasin

ANNONS

Annons

Det är skillnad på att bygga ett hus och att skapa ett hem. Med magasinet ”utsikt” vill Schüco inspirera dig att förverkliga din personliga boendedröm. Den kanske största affären du kommer att göra, som definitivt kommer att påverka dig och kanske till och med framtida generationer. Och visst finns det mycket att ta hänsyn till och många beslut att fatta. Kommer det att bli som jag har föreställt mig? Hur ska jag kunna veta att det jag drömmer om idag är relevant även om tio år? Satsa på kvalitet och anlita ett riktigt proffs, det kommer att löna sig. Drömmen är värd det.

I magasinet varvas förverkligade boendedrömmar med matnyttiga fakta. I fönsterskolan lär du dig mer om de olika materialen trä, aluminium och PVC. Dagsljusforskare ger sin syn på ljusets betydelse för hälsan och arkitekt Johan Sundberg kommer med råd om hur smakfulla och smarta detaljer ökar både värdet och funktionaliteten på din fastighet.

Låt dig inspireras av den naturnära fristaden villa Ljung, ett enkelt och lättskött boende i tallskogen söder om Malmö. Villa Särö, långt bortom standard, eller villan i Vilshärad där hav, skog, sten och glas fått bestämma stilen. Frida Ramstedt tipsar om hur du inreder snyggt och hållbart och i förvandlingen kan du ta del av hur ett nedgånget 70-talshus förvandlades till ett modernt och bekvämt boende som andas 2016.

Magasinet distribueras med septemberutgåvan av Residence, novemberutgåvan av tidskriften RUM, Schüco Premium Partner samt finns att beställa av Melinda Lemke, mlemke@schueco.com.

Villa Ljung

Villa Särö

villa-saro

Villa Vettekulla

villa-vettekulla

Villa Vilshärad

villa-vilsharad

Relaterade artiklar

Schüco