• tisdag , 28 september 2021


Schüco dominerade på världens största byggmässa

Schüco dominerade på världens största byggmässa

ANNONS

Annons

Under mottot ”The Future of Construction” ställde Schüco International ut på den världsledande mässan för arkitektur, material och system – BAU i München. Med en mässmonter på 2 400 kvadratmeter var Schüco den största utställaren. Och det var här, i monter 301 i hall B1, företaget på allvar kunde visa möjligheterna med framtidens klimatskal.

Att bygga är mer utmanande än någonsin. Därför ville Schüco visa möjligheterna på BAU-mässan i München den 16-21 januari. Efter flera år av intensiva förberedelser var det dags att presentera ett stort antal banbrytande produktnyheter inom fönster, dörrar och fasader på den världsledande BAU-mässan i München. Nyheter som på ett positivt sätt kommer att bidra till ett smart och framtidsvisande byggande.

-Schüco Sverige åkte till München med cirka 150 partner och arkitekter. Det var här, i vår monter på 2 400 kvadratmeter, som vi på riktigt kunde visa möjligheterna med våra produkter och föra intressanta samtal som direkt kommer att påverka den fortsatta produktutvecklingen för att säkerställa att Schüco lever upp till förväntningarna på flexibilitet, multifunktionalitet och effektivitet i framtidens klimatskal, säger Melinda Lemke, marknadsansvarig på Schüco i Sverige.

Med ledorden WORK, LIFE, HOME, INTELLIGENT, DIGITAL, FLEXIBLE vill Schüco visa hur du kan få hjälp att realisera just dina byggprojekt.

Se filmen

Work

WORK
Vi arbetar i byggnader – men hur kan byggnader arbeta bättre för oss? I studion WORK presenterar vi lösningar för moderna arbetsmiljöer.

LIFE

LIFE
Gränsen mellan bostad och arbetsplats blir allt suddigare. Under LIFE visar vi hur båda sfärerna kan kombineras perfekt.

HOME

HOME
Hemmet är en mycket viktig plats. I HOME kan du ta reda på hur du ökar komforten, bekvämligheten och säkerheten med designorienterade lösningar.

INTELLIGENT

INTELLIGENT
I byggnadens fokus står människan. I studion INTELLIGENT visar vi hur byggnader kan bli ännu användarvänligare genom intelligent integrerad teknik.

DIGITAL

DIGITAL
Den digitala världen är sedan länge realitet – så även inom bygg. Med DIGITAL visar vi hur Schüco hjälper sina partner och arkitekter med digitala verktyg, tjänster och plattformar för en smidig processkedja. Konsekvent integrerade processer och verktyg.

FLEXIBLE

FLEXIBLE
De byggnader som sticker ut imponerar oftast med sin egenart. Med Facid erbjuder Schüco ännu ett unikt designelement. FLEXIBLA textilfasader som du formar helt fritt.

Mer om BAU

Relaterade artiklar

Schüco