• tisdag , 28 september 2021


Prisvinnande design tre gånger om

Prisvinnande design tre gånger om

ANNONS

Annons

Designdörr, dolt fönster och luftrenare vinnare av Red Dot Design Award. Schüco prisades i tävlingen Red Dot Design Awards 2017 och erhöll tre internationella kvalitetsstämplar för enastående design. Dörrsystemet ADS 90.SI SimplySmart Design Edition med DCS Touch Display och den fönsterintegrerade luftrenaren VentoLife hedrades med priset Red Dot Award: Product Design 2017. Det dolt integrerade fönsterbandet FWS 60 CV HD med TipTronic imponerade så stort på juryn att det utmärktes med det högsta priset Red Dot: Best of the Best 2017.

Dörrsystemet ADS 90.SI SimplySmart Design Edition uppfyller de högsta kraven på estetik och funktion. Den eleganta ytterdörren sätter direkt tonen för resten av boendet. Med sitt infällda, belysta handtag inger dörren en känsla av elegans och slät finish. Vidare ger dörrprofilens fem kammare maximal isolering vilket innebär att systemet uppfyller kraven för passivhus. Dörrkommunikation och access control kan enkelt integreras i form av Schüco DCS Touch Display som smälter in i dörrens övriga design.

Red-dot

Ren luft att andas är grundläggande. Därför har Schüco utvecklat VentoLife – ett fönsterintegrerat luftreningssystem särskilt framtaget för storstadsområden med höga halter damm och fina partiklar i luften. Flerstegsfiltret integreras diskret i fönster och fasader och tar effektivt bort skadliga ämnen även vid svår smog för att säkerställa ett hälsosamt inomhusklimat. En sensorstyrd lucka reglerar och optimerar lufttillförseln.

Red-dot-window

FWS 60 CV (Concealed vent) är ett fönsterband med slanka karmar som möjliggör maximala glasytor samtidigt som det har bästa ljud- och värmeisolering. Nu kan du äntligen dolt integrera öppningsbara fönster i fasaden, något som Schüco är först ut med på marknaden. Fönstren har naturligtvis smart och säkert vädringsläge samt sidohängning för putsning. Produkten lämpar sig även utmärkt för våningshöga franska balkongdörrar.

Bågen och den bärande konstruktionen smälter samman till en visuell enhet vilket gör att de olika elementen harmonierar väl och ger fasaden ett enhetligt uttryck. På insidan är det enbart handtaget och en smal skuggfog som skvallrar om de olika elementen. FWS 60 CV passar såväl renovering som nybyggnation i privat eller kommersiell miljö och kombinerar design, funktion och värmeisolering på ett förstklassigt sätt.

Red-dot-best

För mer information om Schücos utbud se: www.schueco.se

För information gällande bilder eller produkter, vänligen kontakta:
Melinda Lemke
Marknadsansvarig Schüco International KG Tyskland Filial Sverige
Hesselmans Torg 5
131 54 Nacka
E-post: MLemke@schueco.com
Mobil: +46730652541

Relaterade artiklar

Schüco