• måndag , 20 september 2021


Nytt showroom med stark profil och lika delar autenticitet och exklusiv touch

Nytt showroom med stark profil och lika delar autenticitet och exklusiv touch

ANNONS

Annons

Sedan Åsa och Thomas Harbom tog över det anrika familjeföretaget, Alufront, 2007 har målet varit tydligt utstakat. Fortsatt fokus på sin egen produktion, som funnits i huset i över 30 år, av fönster och dörrar i aluminium samt ambitionen att bli den självskrivna samarbetsparten vid nyproduktion av privatbostäder i alla storlekar, då kvalitet och hållbar design är några av ledorden. Den självklara leverantören av kvalitetsprodukter har sedan många år tillbaka varit det tyska kvalitetsmärket Schüco, som utvecklar fönster-, dörr- och fasadsystem i aluminium, åt vilka Alufront också fungerar som Premium Partner. Tillsammans med sina egna, erfarna montörer leds arbetet att skapa drömboendet från idé till färdigställd produktion.

Verkstaden är hjärtat i verksamheten, som riktar sig mot såväl privatpersonen som små- och medelstora byggare, vars gemensamma nämnare är att skapa husprojekt för framtiden med hållbara och kvalitativa val. Premium Partner åt Schüco, innebär bland annat att kunden ska kunna ta del av sortimentet via ett showroom. Fram till idag har visningsmöjligheterna varit begränsade hos Alufront. Den 14 april slår de dock upp dörrarna till ett 200 m2 stort showroom, där besökaren kan få en tydlig bild över sortimentet samt få den hjälp man behöver för att finna de bästa lösningarna för respektive projekt.

Melinda Lemke, marknadschef hos Schüco Sverige säger:

Vi tror på personlig service, på att tillsammans med kunden finna den bästa lösningen för just deras behov. Därför har vi noggrant utvalda Schüco Premium Partner som finns i kundens närhet för rådgivning och lokal tillverkning. De skräddarsyr och monterar skjut- och vikdörrar, fönster, fasader, dörrar, uterum och vinterträdgårdar för att kunden ska kunna leva sin boendedröm. Alufronts showroom ligger på andra våningen, ovanpå verkstaden och andas både verkstadens autenticitet och produkternas högkvalitativa och exklusiva touch. – Vi är så glada över att kunna inviga vårt showroom. Det är viktigt att man får en tydlig känsla av hantverket och den höga kvalitet och finish produkterna innehar. Schücos produkter är rent hantverk. Vi möjliggör helt kundanpassade lösningar i absolut högsta kvalitet och ingenting lämnar oss utan att ha passerat genom det hantverksmässiga ledet i vår verkstad, säger Åsa Harbom, VD på Alufront.

Alufronts nya showroom med Schücoprodukter invigs den 14 april. Under invigningen finns även Schücos demotrailer på plats för att lansera den nya generationen dörrar och fasader samt visa stora delar av befintligt sortimentet. Adress Industrivägen 21, Sävedalen.

Relaterade artiklar

Schüco