• söndag , 23 januari 2022


Innovativa produkter för byggnader med fokus på hälsa, säkerhet och smarta lösningar

Innovativa produkter för byggnader med fokus på hälsa, säkerhet och smarta lösningar

ANNONS

Annons

Innovation Now är en ny online-plattform där Schüco erbjuder en djupdykning i företagets produkter och tjänster på ett underhållande och informativt sätt. Målet är att erbjuda information om nya produkter och tjänster från Schüco – var, när och hur det passar dig.

Tre fokusämnen

Schüco Innovation Now fokuserar på tre områden: Health – hälsosamma byggnader, Smart – smarta byggnader, Security – säkra byggnader. Digitala lösningar från Schüco samt hållbarhetsaspekten spelar även viktiga roller inom var och ett av dessa tre områden då de är grundläggande för en framtidsinriktad produkt- och tjänsteutveckling.

Health – hälsosamma byggnader

Hållbara byggnader som förbrukar lite energi, är användarvänliga samt består av återvinningsbara material och produkter. Dessa aspekter utgör grunden i det första fokusämnet: Health – hälsosamma byggnader. Byggnader bör även erbjuda ett skydd från yttre påverkan så som infektioner och luftföroreningar, buller och fukt. De bör även vara “smarta” genom att skapa ett hälsosamt inomhusklimat genom en kontrollerad tillförsel av frisk luft och samtidigt skydda mot kyla, värme och bländande solljus. För detta breda utbud av krav visar Schüco i detalj rätt produkter med koordinerad design och funktion: Nollnivåtrösklar för hela byggnaden, antibakteriella handtag och profilbeläggningar samt integrerade ventilation- och solskyddslösningar. Och eftersom buller i stadsmiljöer är ett ökande hot presenterar Schüco Innovation Now också en ny fönsterlösning som kombinerar naturlig ventilation med ljudisolering – även i öppet läge.

Ett nytt fönster från Schüco med ljudreducerande egenskaper

Det nya superisolerade fönstersystemet med ljudreducerande egenskaper Schüco AWS 90 AC.SI erbjuder en hög användarkomfort, särskilt för bostads- och kontorsbyggnader i bullerutsatta områden. I det ljudisolerande vädringsläget leds den inkommande luften genom förmonterade ventilationskassetter installerade i den övre ramen. På detta sätt minskas ljudföroreningarna avsevärt. Fönstret möjliggör en ljudisoleringseffekt på 31 dB i samband med naturlig ventilation.

Digitalt lanseringsevent

För att kicka igång detta koncept bjuder Schüco in till ett digitalt lanseringsevent som går av stapeln den 17 mars kl 16.00. Vid lanseringen presenteras Innovation Now närmare samt det första fokusämnet Health – hälsosamma byggnader. Vid lanseringen ges även möjlighet till att ställa frågor och få svar av experterna på Schüco.

”Mer än någonsin önskar människor att få möjlighet till att bo, leva och arbeta i hållbara byggnader som uppfyller deras ökande krav på hälsa, säkerhet och smarta lösningar. Schüco Innovation Now är vårt sätt att presentera vad Schüco kan erbjuda marknaden inom dessa områden”, Niklas Bergström, Country Manager Schüco Sverige.

Registrera dig idag till det digitala lanseringseventet för Innovation Now den 17 mars kl 16.00.

 

Mer information och registrering hittar du här

 

Relaterade artiklar

Schüco