• tisdag , 23 april 2024


Valentin Monteiro Schneider Electric

Valentin Monteiro blir ny Head of Sustainability för Schneider Electric i Sverige

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Pressmeddelande Sep 10, 2020

Den 1 september tillträdde Valentin Monteiro som ny Head of Sustainability för Schneider Electric i Sverige parallellt med sin nuvarande roll som Director Business Development. I den nya rollen kommer han att arbeta med att driva och utveckla hållbarhetserbjudandet.

Från den 1 september tog Valentin Monteiro på Schneider Electric över rollen som Head of Sustainability för Sverige parallellt med sin nuvarande roll som Director Business Development.

Valentin Monteiro har arbetat på Schneider Electric i Sverige sedan mars 2017. Som Head of Sustainability kommer Valentin bland annat ta in globala lärdomar till Sverige och hjälpa våra svenska kunder att uppnå mer hållbara affärsmodeller.

– Jag är stolt över Schneider Electrics strategi och åtaganden inom hållbarhetsområdet. Som ledare inom digitalisering, energihantering och automation är Schneider Electric en viktig partner som bidrar till utvecklingen av mer hållbara verksamheter och samhällen – vi ser en stor potential på den svenska marknaden, säger Valentin Monteiro, Director Business Development och Head of Sustainability på Schneider Electric i Sverige.

– Hållbarhet är ett stort fokusområde på Schneider Electric och rollen som Head of Sustainibility har stor betydelse för att driva och utveckla hållbarhetserbjudandet i Sverige i nära samarbete med våra kunder, partners och inom den egna organisationen. Jag är övertygad om att Valentin Monteiros bakgrund inom affärsutveckling och engagemang i hållbarhetsfrågor kommer ha stora fördelar med sig i detta arbete, säger Charlie Timmermann, vd Schneider Electric Sverige.

Läs mer om hållbarhetsarbetet på Schneider Electric: https://www.se.com/se/sv/about-us/sustainability/

För ytterligare information, kontakta: Karolina Blacharska, presskontakt på Schneider Electric,
070-282 67 63, karolina.blacharska@se.com

Om Schneider Electric:
Vi på Schneider Electric ser tillgång till energi och digital utveckling som en grundläggande mänsklig rättighet. Schneider Electric uppmuntrar alla att använda energi och resurser på optimalt sätt, och säkerställa att “Life is On” överallt och för alla. Vi erbjuder digitala lösningar för energihantering och automation, och skapar genom detta möjligheter för ökad effektivisering och större hållbarhet. Vi kombinerar världsledande energiteknologi, realtidsautomation, mjukvaror och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Vår vision är att göra verklighet av de oändliga möjligheterna som finns i ett öppet, globalt och innovativt samhälle och som ligger i linje med vårt syfte och inkluderande värderingar. www.se.com/se.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Schneider Electric