• söndag , 16 juni 2024


Sebastien Meyer Lagouarde Schneider Electric

Ny Vice President samt försäljningschef för Power Systems på Schneider Electric Sverige

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Pressmeddelande Schneider Electric Solna Sep 08, 2020

Den 1 september 2020 tillträdde Sebastien Meyer Lagouarde som ny Vice President och försäljningschef för affärsområdet Power Systems i Sverige. Sebastien har 15 års erfarenhet inom Schneider Electric inom affärsområdet Industry och produktmarknadsföring, försäljningsledning och affärsutveckling inom norra Europa.

Affärsområdet Power Systems säljer och levererar system och lösningar inom elkraftdistribution upp till 72kV. Med marknadsledande produkter som ställverk och reläskydd som kompletteras av nya innovativa digitala lösningar och system, säkerställer Schneider Electric driftsäkerhet och optimering av kundernas anläggningar idag och för framtiden.

För att möta marknadens behov av att effektivisera sina verksamheter och få mer insyn i sin elanläggning lanserade Schneider Electric 2016 EcoStruxure™ Power. Det är en IoT-anpassad arkitektur och plattform som digitaliserar och förenklar eldistributionssystem för låg- och mellanspänning. Lösningen förser användare med data som genom analys utgör grunden till beslut som innebär ökad säkerhet för såväl människor som tillgångar, samt maximerar effektiviteten och kontinuiteten hos verksamheter.

– Elkraftsmarknaden är under kraftig utveckling gällande digitalisering, elektrifiering och utveckling av förnybara energikällor. Vi ser ett ökat behov hos våra kunder att utveckla till mer digitala lösningar och plattformar för att kunna möta denna utveckling på ett hållbart och driftsäkert sätt. Jag ser fram emot att fortsatt leda den svenska verksamheten och hjälpa våra kunder i deras digitala utveckling, säger Sebastien Meyer Lagouarde.

För ytterligare information, kontakta: Karolina Blacharska, presskontakt på Schneider Electric,
070-282 67 63, karolina.blacharska@se.com

Om Schneider Electric:
Vi på Schneider Electric ser tillgång till energi och digital utveckling som en grundläggande mänsklig rättighet. Schneider Electric uppmuntrar alla att använda energi och resurser på optimalt sätt, och säkerställa att “Life is On” överallt och för alla. Vi erbjuder digitala lösningar för energihantering och automation, och skapar genom detta möjligheter för ökad effektivisering och större hållbarhet. Vi kombinerar världsledande energiteknologi, realtidsautomation, mjukvaror och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Vår vision är att göra verklighet av de oändliga möjligheterna som finns i ett öppet, globalt och innovativt samhälle och som ligger i linje med vårt syfte och inkluderande värderingar. www.se.com/se

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Schneider Electric