• onsdag , 22 augusti 2018
Renovera, matcha och repetera – en eller flera på raken!

Renovera, matcha och repetera – en eller flera på raken!

Renova är ett fantastiskt val till sommarens och höstens renoveringsprojekt där vi ser tapeter med klassiska gamla motiv. Kombinationsramarna gör det dessutom möjligt att repetera och välja en eller flera i rad.

Går du i renoveringstankar? I höst ser vi ett stort utbud av vackra, mönstrade tapeter. Motiv som har letats fram ut gamla gömmor och uppdaterats materi­almässigt för att klara dagens kvalitetskrav.

En liknande resa har Renova från Schneider Electric gjort, en komplett serie dimmers, uttag och strömbry­tare med möjligheter att återskapa en äldre stil – men som fungerar precis lika fint även i moderna hem.

En, två eller flera uttag diagonalt eller horisontellt, de unika kombinationsramarna ger möjligheter att samla ihop styrningen av rummets elektronik – och visar samtidigt valmöjligheter när det kommer till Re­nova som minst sagt tar form av att repeteras.

Utsidan av Renova-serien visar ett mjukt rundat formspråk. Under skalet finns den senaste tekniken i produkter som dimrar, vägguttag, strömställare, ter­mostater, rörelsedetektorer, indikatorlampor och uttag för tv, telefoni och nätverk.

Renovas basfärger är i vitt och svart med utbytbara ramar i glas eller mönstrade i valnöt, marmor och metall. Tapetskydd monteras enkelt bakom utan att produkten behöver kopplas bort och Renova finns för såväl infälld som utanpåliggande installation.

Prisexempel: Enkelt eluttag 160 kr, vridströmstäl­lare 795 kr, trapp strömbrytare 190 kr, dimmer 620 kr, dubbelt eluttag 230 kr.

Relaterade artiklar

Schneider Electric
Assign a menu in the Left Menu options.