• tisdag , 18 februari 2020
ANNONS
Ny generation av användargränssnitt inom KNX

Ny generation av användargränssnitt inom KNX

annons
ANNONS

Schneider Electric lanserar KNX Multitouch Pro och KNX Tryckknapp Pro – två helt nya användargränssnitt inom KNX. Med ett användarvänligt gränssnitt blir det nu lättare att reglera flera komfortfunktioner i ett rum, bland annat belysning, rumstemperatur och solavskärmning.

KNX Multitouch Pro och KNX Tryckknapp Pro från Schneider Electric är en helt ny generation av användargränssnitt inom KNX som erbjuder intuitiv manövrering och flexibel funktionalitet. Den nya lösningen innehåller flera funktioner, men bara två gränssnitt, vilket eliminerar behovet av flera olika gränssnitt.

KNX Multitouch Pro har en pekskärm som gör det enkelt att kontrollera funktioner som temperatur, belysning och solavskärmning. Den kombinerar den funktionella mångsidigheten hos en rumstermostat och multitryckknapp, med det intuitiva gränssnittet som känns igen från en smartphone eller surfplatta. Användaren styr de olika funktionerna genom att svepa på touchdisplayen. Det finns två val av gränssnitt – vertikalt eller roterande, eller en kombination av båda. Detta innebär att utseendet på skärmen alltid är optimerat utifrån användarens behov.

KNX Tryckknapp Pro kan konfigureras för en, två tre eller fyra funktioner för styrning av belysning och solavskärmning vilket innebär att användaren, i en kombination med KNX Multitouch Pro, har en komplett lösning för intuitiv och flexibel rumstyrning. Bekvämligheten och flexibiliteten hos KNX Multitouch Pro återfinns hos KNX Tryckknapp Pro, som också helt saknar individuella knappar. Manöverytan smälter väl in i ramen så att användargränssnitt och ram bildar en harmonisk enhet.

När det gäller designen är utformningen av KNX Multitouch Pro och KNX Tryckknapp Pro baserad på högkvalitativa material, snygga färger och elegant design.

Enkel installation

Ett stort framsteg i den nya lösningen, speciellt för installatörer, är att projektering och driftsättning blir flexiblare och enklare att genomföra. Endast två referenser krävs för att styra belysning, temperatur och solavskärmning för alla rum. Fördelningen av önskade funktioner kan göras samtidigt som man driftsätter systemet. Dessutom finns en expressfunktion som möjliggör en snabb programmering.

KNX Multitouch Pro och KNX Tryckknapp Pro är ideala att användas i nya eller restaurerade byggnader till exempel hotell, kontor och bostäder. KNX Multitouch Pro och KNX Tryckknapp Pro finns tillgängliga via Schneider Electrics distributörer.

ANNONS
Annons

Relaterade artiklar

Annons
Schneider Electric