• söndag , 28 april 2024


Designprisad laddningsenhet från Schneider Electric nu i butik

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Pressmeddelande, Solna, augusti 28, 2020

Nu finns två smarta och lättplacerade bordsenheter från Schneider Electric i butik. Bordsenhet XS kan monteras i alla typer av bordsytor och bänkskivor medan bordsenhet S är en flexibel och flyttbar klämma. Båda ansluts till ett befintligt vägg- eller golvuttag och kompletterar utbudet i produktserien Unica System+.

Bordsenhet S kan klämmas fast i vilken bords- eller bänkskiva som helst som är max 45 mm tjock, för flexibel laddning efter behov. Enheten installeras via en två meter tygklädd kabel till ett befintligt vägg- eller golvuttag. Bordsenhet S har ett jordat uttag och USB A+C med 3.1 Amp laddström. Bordsenheten är klädd i grått tyg från danska Kvadrat. Finns i färgerna vit med grått tyg, och svart med grått tyg.

Bordsenhet S har fått pris för sin design i IF Design Awards 2020, som uppmärksammar innovativa, estetiska och ansvarstagande produkter och tjänster.

Bordsenhet XS består av flexibla uttagsenheter som är enkla att installera i ett 60 mm hål i alla typer av bordsytor och bänkskivor. Enheten finns i tre varianter; jordat uttag, jordat uttag och USB A samt en variant med USB A+C med 3.1 Amp laddström. Enheten är försedd med två meter kabel och ansluts till ett befintligt vägg- eller golvuttag. Finns i färgerna vit och antracit.

Bordsenhet XS kan förses med ett genomskinligt skyddslock, kapslingsklass IP42, för skydd mot damm och stänk när den inte används.

Enheten finns också i en variant för trådlös laddning i antracit. Den Qi-certifierade laddenheten för trådlös laddning är sköljtät (IP44) och lämplig för såväl hemmet som skolor, restauranger och andra offentliga miljöer.

Nya, tåliga golvenheter i samma produktserie

I produktserien Unica System+ finns också två nya golvenheter: Golvuttag XS och Golvbox S. Enheterna är tillverkade i ett tåligt material och klarar av den tuffa miljön som montage i golv innebär och passar både i hemmet och i offentliga miljöer.

Här finns pressinformation om golvenheterna.

Läs mer:

Om produktserien Unica System+

För ytterligare information, kontakta:

Karolina Blacharska, presskontakt på Schneider Electric, 070-282 67 63, karolina.blacharska@se.com

Om Schneider Electric:
Vi på Schneider Electric ser tillgång till energi och digital utveckling som en grundläggande mänsklig rättighet. Schneider Electric uppmuntrar alla att använda energi och resurser på optimalt sätt, och säkerställa att “Life is On” överallt och för alla. Vi erbjuder digitala lösningar för energihantering och automation, och skapar genom detta möjligheter för ökad effektivisering och större hållbarhet. Vi kombinerar världsledande energiteknologi, realtidsautomation, mjukvaror och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Vår vision är att göra verklighet av de oändliga möjligheterna som finns i ett öppet, globalt och innovativt samhälle och som ligger i linje med vårt syfte och inkluderande värderingar. www.se.com/se.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Schneider Electric