• tisdag , 25 juni 2024


Golvuttag XS och Golvbox S Schneider Electric

Extremt tåliga golvuttag från Schneider Electric nu i butik

ANNONS
[aas_zone zone_id="20304"]

Annons
[aas_zone zone_id="10948"]

Pressmeddelande, Solna, juli 08, 2020

Nu finns två nya golvenheter – Golvuttag XS och Golvbox S – från Schneider Electric i butik. Enheterna är tillverkade i ett tåligt material och klarar av den tuffa miljön som montage i golv innebär. De passar både i hemmet och i offentliga miljöer. Golvuttaget och golvboxen ingår i produktserien Unica System+.

Golvuttag XS kan även monteras i väggen och passar i en vanlig apparatdosa. Uttaget finns i rund och kvadratisk design och är sköljtät i stängt läge (IP44), tack vare den gröna packningen. Eftersom ett golvuttag måste vara extra tåligt och tåla att bli trampat på, har uttaget en legering av Zamak, som består av zink, aluminium, magnesium och koppar. Det gör också att det passar lika bra i köket som i garaget, på balkongen eller i köpcentrumet.

Tack vare en smart gångjärnsfunktion kan locket inte överböjas. Det går att öppna i 180 grader och lyfter om man böjer mer än så.

Golvbox S består av en låda som fungerar lika bra att gjuta in i ett betonggolv som att placera i ett uppreglat golv. Golvboxen är sköljtät (IP44) och öppnas mjukt vid tryck på locket. Även golvbox S har en legering av Zamak och behåller färg, form och funktion mycket länge, även i offentliga miljöer.

Golvboxen är förinstallerad med ett jordat uttag och ett Kat 6 datajack men kan också förses med exempelvis USB-laddare, HDMI eller andra uttag som finns i produktserien Unica System+.

Läs mer:

Om produktserien Unica System+

För ytterligare information, kontakta:Karolina Blacharska, presskontakt på Schneider Electric, 070-282 67 63, karolina.blacharska@se.com

Om Schneider Electric:
Vi på Schneider Electric ser tillgång till energi och digital utveckling som en grundläggande mänsklig rättighet. Schneider Electric uppmuntrar alla att använda energi och resurser på optimalt sätt, och säkerställa att “Life is On” överallt och för alla. Vi erbjuder digitala lösningar för energihantering och automation, och skapar genom detta möjligheter för ökad effektivisering och större hållbarhet. Vi kombinerar världsledande energiteknologi, realtidsautomation, mjukvaror och tjänster i integrerade lösningar för hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Vår vision är att göra verklighet av de oändliga möjligheterna som finns i ett öppet, globalt och innovativt samhälle och som ligger i linje med vårt syfte och inkluderande värderingar. www.se.com/se.

[aas_zone zone_id="20603"]
[aas_zone zone_id="20031"]
[the_ad_placement id="bottom-panorama-banner-nr-03"]
[the_ad_placement id="shortcode"]
Schneider Electric