• torsdag , 2 april 2020
ANNONS
Kvalitet och engagemang lönar sig

Kvalitet och engagemang lönar sig

annons
ANNONS

Riksbyggen är miljöcertifierade enligt ISO 14001. Det är ett kvitto på att vi klarar lagarna på miljöområdet och att vi har ett strukturerat sätt att arbeta med miljöfrågorna. Men vi nöjer oss inte med det.

Vi har satt upp tuffa mål för att minska vår miljöpåverkan och arbetar konkret med miljöfrågorna varje dag; när vi bygger nya bostäder och i vår fastighetsförvaltning. Det är naturligt för oss eftersom bygg- och fastighetssektorn svarar för 35 procent av energianvändningen.

Vårt miljöarbete är en långsiktig investering, precis som allt annat vi gör. Vi är ett kooperativt företag som gör affärer med sikte på framtiden. Vi har alltså inte lika bråttom att få avkastning på investeringarna som många andra företag.

Dessutom är vi övertygade om att kvalitet och engagemang lönar sig i längden.

Läs mer om Riksbyggens miljöarbete på:
www.riksbyggen.se/Om-Riksbyggen/Miljo

ANNONS
Annons
Annons

Lämna en kommentar


Regler för kommentarer på Hållbart Byggande

Vi ser gärna att du som läsare bidrar med synpunkter och tankar. Tänk dock på att hålla en god ton. Diskussioner och synpunkter välkomnas liksom kritik, däremot bör det handla om sakfrågan och inte om en person. Vi önskar en civiliserad ton i vårt kommentarsfält och alla påhopp, kränkningar, stötande språk eller uttryck tas bort.

riksbyggen