• onsdag , 17 augusti 2022


Nya golvvärmetermostater med touch, swipe och wifi

Nya golvvärmetermostater med touch, swipe och wifi

ANNONS

Annons

Nu lanserar vi Raychem SENZ och Raychem SENZ WIFI. En helt ny generation golvvärmetermostater, med touch, swipe och wifi.

Raychem SENZ golvvärmetermostater går helt i linje med andra termostater från Raychem och T2: Energieffektiva och enkla att använda.
Men Raychem SENZ presterar på en ännu högre nivå: Kapacitiv touchskärm, ännu enklare navigeringsfunktioner med touch och swipe samt smarta energiövervakningsprogram. Raychem SENZ är dessutom utvecklad för att passa bostadsinnehavare med höga krav på heminredning och design.
Raychem SENZ WIFI kan styras via smartphone, med SENZ WIFI-appen, som finns att ladda ner gratis på App Store eller Google Play.

Raychem SENZ och Raychem SENZ WIFI är kompatibla med golvgivare för upp till 100 kΩ. Dvs det går utmärkt att byta ut gamla termostater till någon av dessa nya, oavsett tidigare termostatmodell och typ av värmekabel, och få tillgång till alla funktioner som SENZ erbjuder. Bland annat kan energieffektiviteten i det befintliga golvvärmesystemet höjas med upp till 55 procent.

Raychem SENZ och Raychem SENZ WIFI levereras med två fronter: Raychem Black samt vit centrumplatta för strömställarsystem.

Läs mer om Raychem SENZ och Raychem SENZ WIFI

Få känslan av Raychem SENZ här.

Relaterade artiklar

Pentair