• söndag , 19 augusti 2018

FLIR Systems presenterar tredje generationens FLIR ONE värmekameror för smartphones och surfplattor

FLIR ONE Pro är FLIR:s mest avancerade smartphone-kamera hittills

FLIR Systems meddelande idag att tredje generationens FLIR ONE och FLIR ONE Pro värmekameror nu kan förbeställas globalt med leverans från slutet av juni. FLIR ONE, med FLIR:s värmemikrokamerakärna Lepton®, bygger vidare på möjligheterna att ta värmebilder med smartphones. Den senaste versionen av FLIR ONE är FLIR:s mest prisvärda smartphone-värmekamera medan första utgåvan av FLIR ONE Pro är den mest avancerade FLIR ONE hittills.

Nya funktioner

Liksom sina föregångare är båda de nya FLIR ONE-modellerna utrustade med en värmekamera och en HD-kamera för synliga bilder. Båda FLIR ONE-modellerna har FLIR:s patenterade MSX®-teknik för multispektrala dynamiska bilder och integrerar synliga detaljer med hög skärpa på värmebilder för att öka bildkvaliteten markant. FLIR ONE och FLIR ONE Pro har många nya och förbättrade funktioner inklusive:

  • Den justerbara kopplingen OneFit™ gör att kopplingen kan anpassas upp till fyra millimeter för att passa många olika smartphones utan att behöva ta av skalet. Denna funktion, som har en väntande patentansökan, är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter.

 

  • Förbättrad FLIR ONE-app som nu innehåller problemlösnings- och användningstips i appen samt en community för att dela bilder och videor.
  • Kompatibilitet med smartwatch med Apple Watch och utvalda Android-smartwatches, gör att du kan streama värmebilder i realtid för att se runt hörn och ta bilder eller spela in video med din smartwatch.

FLIR ONE Pro

Helt nya FLIR ONE Pro är avsedd för professionell och privat användning och är den mest avancerade FLIR ONE någonsin. Med en distinkt robust design som är falltestad från 1,8 meter tål FLIR ONE Pro användning på arbetsplatser och utomhus. Kombinationen av FLIR:s MSX med VividIR™, FLIR:s teknik för behandling av videosignaler, gör att FLIR ONE Pro levererar värmebilder med högre kvalitet och skärpa än alla tidigare FLIR ONE-generationer. Den erbjuder även exklusiva, avancerade FLIR ONE-appfunktioner, inklusive flera temperaturmätare och valbara regioner för temperaturspårning på skärmen.

”Vårt mål med tredje generationens FLIR ONE och FLIR ONE Pro är att ge fler konsumenter och yrkesverksamma möjlighet att uppleva kraften hos värmebilder och världens sjätte sinne”, säger Andy Teich, styrelseordförande och VD för FLIR Systems. ”Genom fortsatt forskning och utveckling har vi kombinerat funktionen hos tidigare versioner med ökad lönsamhet för att kunna erbjuda ett värmekameratillbehör för vara 199,99 USD. Vi har även skapat mer kraftfulla FLIR ONE Pro för dem som kräver fler funktioner och skarpare bilder hemma, på fritiden eller på jobbet”.

FLIR ONE, med ett rekommenderat försäljningspris på 199,99 EUR (exkl. Moms) och FLIR ONE Pro med ett rekommenderat försäljningspris på 399,99 EUR (exkl. Moms) kan förbeställas globalt idag för iOS eller Android (USB-C) på www.flir.com/FLIRONE.  FLIR ONE and FLIR ONE Pro, inklusiev en Micro-USB-version för Android-enheter, kommer att vara tillgängliga hos utvalda FLIR-partner världen över i sommar.

Om du vill veta mer om FLIR ONE besöker du www.flir.com/FLIRONE. Om du vill ha mer information om FLIR:s apputvecklarprogram besöker du www.flir.com/flirone/developer

Relaterade artiklar

FLIR
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.