• onsdag , 17 augusti 2022


FLIR Systems lanserar banbrytande TG165 IR-termometer med värmebildsvisning

FLIR Systems lanserar banbrytande TG165 IR-termometer med värmebildsvisning

ANNONS

Annons

Kombinerad värmekamera och infraröd termometer för snabb och enkel felsökning.

WILSONVILLE, OR, 29 september 2014 – FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) tillkännagav idag lanseringen av sin IR-termometer TG165 med värmebildsvisning, ett kraftfullt, prisvärt, kompakt verktyg som synliggör osynliga värmemönster, mäter temperaturer exakt och bekvämt lagrar bilder samt mätdata för rapportering.

TG165 är uppbyggd kring FLIR:s unika Lepton®-mikrovärmekamera och visar temperaturavvikelser som du riskerat att missa med en vanlig IR-termometer. Värmebilden hjälper dig att snabbt hitta problemet och visa var du behöver mäta temperaturen.

TG165 kännetecknas av enkelt handhavande, dess dubbla roterande laserpekare markerar visuellt storlek på mätytan samt var man mäter samtidigt som ett mätkors presenteras i bilden.
TG165 är konstruerad för att tåla fall på 2 meter, vilket gör den tålig nog för industriproffs, samtidigt som den är enkel nog för att uppskattas av hemmafixaren.

”TG165 lyfter ett av de mest använda mätverktygen för underhållstekniker, entreprenörer, elektriker och HVAC-tekniker, liksom villaägare till en ny nivå.TG165 överbryggar glappet mellan den aktuella generationen av IR-termometrar utan bildkapacitet och FLIR:s marknadsledande värmekameror”, säger Andy Teich, VD och styrelseordförande för FLIR Systems. ”Genom att dra nytta av vår nya Lepton-kameras revolutionerande pris, storlek och låga effektförbrukning hjälper TG165 användaren att snabbt och säkert lösa problem med värme- och elanläggningar .”

TG165 kostar 499 EUR och kommer att finnas hos större återförsäljare av industrimätutrustning på marknader världen över från början av oktober. För mer information besök www.flir.com/tg165.

Relaterade artiklar

FLIR